Woningtypen

Remisehof biedt een zeer gevarieerd woonprogramma met diverse eengezinswoningen, appartementen en beneden/boven woningen.

Fase 1 wordt ontwikkeld met een combinatie van koop-en luxe huurwoningen, in 2 woon carrés gelegen aan beide zijden van de Laan op Zuid.

In Fase 2, het laatste blok, worden uitsluitend koopwoningen gebouwd. Voor beide fases is er een ruime mogelijkheid voor opties en de woningen kunnen veelal naar wens worden ingedeeld. De verwachte start bouw voor de eerste fase van Remisehof is rond april 2018. Start verkoop is gepland voor het eerste kwartaal 2018.

.

Op dit moment werken we nog hard aan de uitontwikkeling van het plan. De getoonde plattegronden zijn een eerste ontwerp en indicatie. Binnenkort worden er nog andere woningtypen toegevoegd.

Alle woningen hebben toegang tot de drie grote binnentuinen, die ieder uniek zijn in hun afmeting bij stedelijk wonen. De tuinen die worden ingericht door de landschap architect, bieden een oase van rust in de dynamiek en het leven in de stad. Drie groene kamers, met fruitbomen en een plek voor bijvoorbeeld een plantenkas. Met speelplekken en een ligweide en diverse gemeenschappelijke voorzieningen. Allemaal mogelijk door de zeer riante oppervlaktes van de drie binnentuinen die variëren van ca 3300 m² tot 4500 m².

Parkeren doet u in de drie parkeergarages die gedeeltelijk onder de woningen worden gebouwd.

Alle woningen hebben minimaal een verdiepingshoogte van 3 meter. Bij de woningen met een vide kan dit zelfs tot ruim 6 meter hoog zijn.

Ligging verschillende woningtypen