Nieuws


Indicatie hypotheeklast

Nieuwbouwwoningen worden standaard aangeboden met een v.o.n.-prijs, maar wat zegt dat nu eigenlijk voor u als koper? Uiteindelijk is voor u belangrijk dat u weet wat uw maandlasten zijn. Want naast uw vaste lasten voor bijvoorbeeld een hypotheek wilt u ook nog geld overhouden voor de leuke dingen in het leven. Met de huidige rentestanden is dit meer mogelijk dan ooit.

Lees verder


Kom nog tot 18 januari in aanmerking als voorrangskandidaat

Om met voorrang in aanmerking te komen voor een woning in Het Remisehof kunt u nog tot 18 januari een haalbaarheidscertificaat behalen. Met een haalbaarheidscertificaat heeft u bij de toewijzing van de woningen voorrang op kandidaten zonder certificaat. Er zijn inmiddels al veel certificaten afgegeven. Wilt u voor een woning in aanmerking komen, dan raden wij aan snel actie te ondernemen!

Lees verder


Start verkoop Het Remisehof fase 2

Zaterdag 25 januari start de verkoop van alle woningen en appartementen van de tweede fase van Het Remisehof! Op deze dag bent u tussen 11.00 en 13.00 uur dan ook van harte welkom bij Café Rotterdam.

Lees verder


Bekijk nu wat jouw favoriete woning kost

Het complete verkoopteam van Het Remisehof wenst je hele fijne feestdagen toe!

De kerstdagen zijn een mooi moment om met je geliefden na te denken over de volgende stap in je wooncarrière. Om definitief voor een woning in Het Remisehof te kiezen is het natuurlijk handig om te weten wat je favoriete woning kost. Daarom hebben wij vanaf vandaag per bouwnummer de v.o.n.-prijs op onze website gezet.

Lees verder


Complete aanbod Remisehof fase 2 online!

Het aanbod van alle woningen en appartementen van Het Remisehof fase 2 staat online! Bekijk nu welke woning uw voorkeur heeft. Is het een luxe appartement? Een lichte videwoning? Of liever een eigen werkruimte in de terraswoning? In Het Remisehof is voor ieder wat wils!

Lees verder


Eind januari 2020 in verkoop: Het Remisehof fase 2

Afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met de planontwikkeling van de tweede fase van Het Remisehof. We kunnen melden dat we bijna zover zijn. Alle voorbereidingen voor een start verkoop zijn dan ook in volle gang!

In deze nieuwsbrief vertellen wij meer over het project en uw mogelijkheid voor een exclusieve preview.

Lees verder


Nog dit jaar in verkoop! Het Remisehof fase 2

Afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met de planontwikkeling van de tweede fase van Het Remisehof. We kunnen melden dat we bijna zover zijn. Alle voorbereidingen voor een start verkoop zijn dan ook in volle gang!

Lees verder


Juiste emailadres inschrijfforumulier Remisehof

De inschrijftermijn voor de koopwoningen in fase 1 sluit a.s. maandag 23 juli om 12.00 uur. Inschrijven kan d.m.v. het inschrijfformulier dat is uitgereikt bij de start verkoop. Helaas staat op dit inschrijfformulier niet het juiste e-mail adres vermeld van de makelaar. Het juiste adres is: Rotterdam@ooms.com (in plaats van .nl).

Lees verder


Locatie start verkoop en vanaf prijzen bekend!

Op zaterdag 14 juli 2018 start de verkoop van Het Remisehof fase 1 in de Stadskruidentuin ‘Rotterdamse Munt’ aan de Brede Hilledijk 2 in Rotterdam. U bent daar vanaf 11:00 uur tot 13:00 uur van harte welkom om u uitgebreid te laten informeren over alle zaken die met de verkoop te maken hebben.

Lees verder


Start verkoop fase 1 van Het Remisehof in zicht

In fase 1 van het Remisehof worden twee woonblokken gerealiseerd: woonblok “De Remise” en woonblok “De Spoorweghaven”. In deze woonblokken bevinden zich, naast de luxe vrije sector huurwoningen ook 36 koopwoningen.

Lees verder


Het Remise Hof in Rotterdam

Fase 1 van gevarieerd nieuwbouwproject in Rotterdamse wijk Parkstad is nu in voorbereiding. Het Remisehof staat aanstaand weekend ook op de woonbeurs, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). Komt u langs voor meer informatie?

Lees verder


Informatiemarkt Afrikaanderwijk Rotterdam

Op woensdag 31 januari is Stevast Baas & Groen aanwezig op de Informatiemarkt Afrikaanderwijk in Rotterdam. Wij informeren u op deze informatiemarkt graag over de laatste stand van zaken van het nieuwbouwproject Het Remisehof. U bent van harte welkom om daar met ons in gesprek te gaan en u te laten informeren.

Lees verder


Ontwikkeling van Het Remisehof in volle gang!

Het uitwerken van de plannen voor de 36 koopwoningen van fase 1 en de 78 koopwoningen van fase 2 is begin dit jaar van start gegaan. Het ontwikkelproces verloopt voorspoedig en het voorlopig ontwerp van de appartementen en de eengezinswoningen van de eerste fase is inmiddels gereed. De komende periode zullen de plannen verder uitgewerkt worden tot een definitief ontwerp.

Lees verder


Woonbeurs Rotterdam

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart is Stevast Baas & Groen aanwezig op de Woonbeurs Rotterdam. Op onze stand informeren wij u graag over de laatste stand van zaken van het Remisehof. U bent van harte welkom om daar met ons in gesprek te gaan en u te laten informeren.

Lees verder