Nieuws


Het Remisehof fase 2 is uitverkocht!

Met gepaste trots kunnen we melden dat het project geheel uitverkocht is en dat de uitvoering inmiddels in volle gang is!


Voorbereidingen bouw Remisehof Fase 2 in volle gang!

Terwijl de bouw van de eerste fase van Het Remisehof bijna is afgerond, wordt er op dit moment hard gewerkt om te kunnen starten met de bouw van de tweede fase.

De komende periode zal op de bouwplaats steeds meer beweging te zien zijn. Zo heeft Dura Vermeer inmiddels het ketenpark geplaatst en voert de gemeente de laatste werkzaamheden uit om de grond bouwrijp te maken. Binnenkort zal ook alvast gestart worden met het voorboren van het heiwerk zodat er, naar verwachting, vlak voor de bouwvakantie gestart kan worden met het slaan van de heipalen.

Lees verder


Nog enkele woningen beschikbaar!

In deze bijzondere tijden zijn wij verheugd te kunnen melden dat de verkoop van Het Remisehof fase 2 voortvarend gaat. Na de start verkoop in januari worden alle koopaktes momenteel (al dan niet op afstand) door de kandidaat-kopers ondertekend en worden koopgesprekken digitaal of telefonisch gevoerd.

Een groot deel van de woningen en appartementen is verkocht of staat onder optie en er zijn nog maar zes woningen beschikbaar.

Lees verder


Inschrijving sluit maandag

De inschrijving voor de woningen en appartementen van Het Remisehof fase 2 sluit over 4 dagen. Nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel, want aanstaande maandag 3 februari om 17.00 sluit de inschrijving.

Lees verder


Indicatie hypotheeklast

Nieuwbouwwoningen worden standaard aangeboden met een v.o.n.-prijs, maar wat zegt dat nu eigenlijk voor u als koper? Uiteindelijk is voor u belangrijk dat u weet wat uw maandlasten zijn. Want naast uw vaste lasten voor bijvoorbeeld een hypotheek wilt u ook nog geld overhouden voor de leuke dingen in het leven. Met de huidige rentestanden is dit meer mogelijk dan ooit.

Lees verder


Kom nog tot 18 januari in aanmerking als voorrangskandidaat

Om met voorrang in aanmerking te komen voor een woning in Het Remisehof kunt u nog tot 18 januari een haalbaarheidscertificaat behalen. Met een haalbaarheidscertificaat heeft u bij de toewijzing van de woningen voorrang op kandidaten zonder certificaat. Er zijn inmiddels al veel certificaten afgegeven. Wilt u voor een woning in aanmerking komen, dan raden wij aan snel actie te ondernemen!

Lees verder


Start verkoop Het Remisehof fase 2

Zaterdag 25 januari start de verkoop van alle woningen en appartementen van de tweede fase van Het Remisehof! Op deze dag bent u tussen 11.00 en 13.00 uur dan ook van harte welkom bij Café Rotterdam.

Lees verder


Bekijk nu wat jouw favoriete woning kost

Het complete verkoopteam van Het Remisehof wenst je hele fijne feestdagen toe!

De kerstdagen zijn een mooi moment om met je geliefden na te denken over de volgende stap in je wooncarrière. Om definitief voor een woning in Het Remisehof te kiezen is het natuurlijk handig om te weten wat je favoriete woning kost. Daarom hebben wij vanaf vandaag per bouwnummer de v.o.n.-prijs op onze website gezet.

Lees verder


Complete aanbod Remisehof fase 2 online!

Het aanbod van alle woningen en appartementen van Het Remisehof fase 2 staat online! Bekijk nu welke woning uw voorkeur heeft. Is het een luxe appartement? Een lichte videwoning? Of liever een eigen werkruimte in de terraswoning? In Het Remisehof is voor ieder wat wils!

Lees verder


Eind januari 2020 in verkoop: Het Remisehof fase 2

Afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met de planontwikkeling van de tweede fase van Het Remisehof. We kunnen melden dat we bijna zover zijn. Alle voorbereidingen voor een start verkoop zijn dan ook in volle gang!

In deze nieuwsbrief vertellen wij meer over het project en uw mogelijkheid voor een exclusieve preview.

Lees verder


Nog dit jaar in verkoop! Het Remisehof fase 2

Afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met de planontwikkeling van de tweede fase van Het Remisehof. We kunnen melden dat we bijna zover zijn. Alle voorbereidingen voor een start verkoop zijn dan ook in volle gang!

Lees verder


Update Het Remisehof


Start verkoop fase 2


Interview met Hilde (kopersadviseur)


Interview met Raymond (projectleider)


Interview met Ivo (Hoofduitvoerder)