Een groene oase in de stad

Een plek waar je iedere dag met een gerust gevoel thuis komt, kinderen veilig buiten kunnen spelen in de gezamenlijke binnentuin en, als je dat wenst, het drukke gehaaste leven op gepaste afstand kan houden. Dit gecombineerd met wonen in het buitengewoon aantrekkelijke en levendige Rotterdam, met alle voordelen van de stad binnen handbereik.

Stedelijk wonen, maar door de opzet ook rustig en groen, dat is wonen in het Remisehof!

Dit unieke woonplan met een zeer gevarieerd woonprogramma bestaat in totaal uit drie woonblokken met ieder een royale gemeenschappelijke binnentuin. De twee woonblokken van fase 1 hebben de namen: De Remise en De Spoorweghaven. Het woonblok van fase 2 wordt Het Spuikanaal genoemd.

Alle woningen hebben toegang tot de drie grote binnentuinen, die ieder uniek zijn in hun afmeting bij stedelijk wonen. De tuinen worden ingericht door een landschapsarchitect en bieden een oase van rust in de dynamiek en het leven in de stad.
Een mooi centraal plein waar je samen kan komen, speelplekken, een ligweide en een plek voor bijvoorbeeld een plantenkas en mogelijk zelfs een moestuin.

Dit is allemaal mogelijk door de zeer riante oppervlaktes van de drie binnentuinen die variëren van ca 1500 m² tot 4500 m².

Ook in parkeerplaatsen wordt voorzien, het merendeel van de woningen heeft een parkeerplaats in de afgesloten parkeervoorziening.