De binnentuin van Het Remisehof

In Het Remisehof heeft elk woonblok een eigen binnentuin waar alle bewoners gebruik van kunnen maken en is ontworpen door Delva, een toonaangevende landschapsarchitect.

Heeft je balkon, terras of achtertuin even geen zon? Maak dan gebruik van de binnentuin waar bijna altijd een plekje in de zon te vinden is.

De binnentuin is voorzien van allerlei faciliteiten. Zo zijn er verschillende klimtoestellen zodat de kinderen in een veilige omgeving buiten kunnen spelen. Voor wie groene vingers heeft komt er een plantenkas en een moestuin waar je samen met je buren je eigen groenten, fruit en andere planten kan kweken. Daarnaast komen er diverse zitjes en een ligweide.

Kortom, omringd door bloemen en bomen is de binnentuin een heerlijke plek om uit te rusten of bezig te zijn!

Stedelijk wonen, maar door de opzet ook rustig en groen, dat is wonen in het Remisehof!

Een plek waar je iedere dag met een gerust gevoel thuis komt, kinderen veilig buiten kunnen spelen in de gezamenlijke binnentuin en, als je dat wenst, het drukke gehaaste leven op gepaste
afstand kan houden. Dit gecombineerd met wonen in het buitengewoon aantrekkelijke en levendige Rotterdam, met alle voordelen van de stad binnen handbereik.

Ontwerp binnentuin met sfeerbeelden