Fase 2 – Het Spuikanaal

Het Spuikanaal is de tweede en laatste fase van Het Remisehof. Anders dan de vorige fase bestaat deze fase volledig uit koopwoningen en -appartementen. Dit betekend voor jou als koper dat er nog meer te kiezen valt. Kies je voor één van de luxe appartementen? Een lichte videwoning? Of heb je veel ruimte nodig en kies je voor een 5-laags herenhuis? In Het Remisehof is er voor ieder wat wils!

Ook Het Spuikanaal krijgt een fraai aangelegde, grote binnentuin, die als een oase van rust een perfecte balans biedt in het hedendaags stedelijke wonen. Daarnaast heeft een groot aantal woningen een eigen privé tuin. De appartementen krijgen allemaal een ruim balkon.

Ook in parkeerplaatsen wordt voorzien. Veel woningen en appartementen worden verkocht inclusief een parkeerplaats in de afgesloten parkeervoorziening. Als je niet voor de auto kiest dan is het centrum binnen handbereik met de fiets of met de metro.

Alle 79 woningen en appartementen van Het Spuikanaal gaan naar verwachting nog dit jaar in verkoop. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief én volg ons via Facebook.

Volg het Remisehof op Facebook

Situatietekening Het Remisehof

27 APPARTEMENTEN

16 BENEDEN- EN BOVENWONINGEN

7 ROYALE HERENHUIZEN

6 DEKWONINGEN

8 VIDEWONINGEN

15 STADSWONINGEN