De lichte videwoningen van De Spoorweghaven

Altijd al die grote kroonluchter, gigantische eettafel of grote zithoek in huis willen hebben? Of die industriële look in je interieur willen creëren? In de ruime en lichte videwoningen van het Remisehof kan het.

De videwoningen in het Remisehof fase 1 bevinden zich in woonblok De Spoorweghaven. Door hun indeling en afmetingen lenen de videwoningen zich uitermate voor een kantoor of praktijk aan huis, zoals een nagelstudio of kapsalon. Met een simpele ingreep is de ruimte aan de straatzijde af te sluiten van de rest van de woning.

De videwoningen hebben een woonoppervlak van circa 160 m². Door de vide en de raampartij aan zowel voor- als achterzijde is de woning ruim en licht. De vide is een echte eyecatcher en creëert het WAUW gevoel als je de woning binnen stapt. Vanuit de videkamer op de eerste verdieping kijken de bewoners door de glazen balustrade naar de woonkamer op de begane grond.

Op de eerste verdieping zijn bovendien de badkamer en een ruime slaapkamer aanwezig. De tweede verdieping is met een vaste trap te bereiken, hier bevinden zich drie slaapkamers en een tweede badkamer.

Aan de achterzijde van de videwoningen ligt een ruime achtertuin. Achter in de tuin wordt een buitenberging gerealiseerd voor bijvoorbeeld de fietsen. Alle videwoningen krijgen een eigen parkeerplaats in de half verdiepte parkeervoorziening met een directe doorgang naar de centrale binnentuin.

Plattegronden

Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.