De statige herenhuizen van De Spoorweghaven

Altijd al die grote lichtarmaturen, gigantische boekenkast of grote planten in huis willen hebben? Of die industriële look in je interieur willen creëren? In de zeer ruime herenhuizen van het Remisehof kan het.

De royale herenhuizen in het Remisehof fase 1 bevinden zich in woonblok De Spoorweghaven. Door hun indeling en afmetingen lenen de herenhuizen zich uitermate voor een praktijk of kantoor aan huis, zoals een nagelstudio of kapsalon. Met een simpele ingreep is de ruimte aan de straatzijde af te sluiten van de rest van de woning.

De herenhuizen hebben een woonoppervlak van circa 240 m². Door de dubbele vide en de raampartijen is ruimte en licht gegarandeerd. De dubbele vide is een echte eyecatcher en maakt van de herenhuizen zeer unieke woningen.

Vanaf de entree van de woning is middels een halve trap de ruimte op de begane grond bereikbaar. Deze ruimte is bijvoorbeeld goed te gebruiken als werkkamer of speelkamer voor de kinderen. Op dit vloerniveau bevindt zich ook de doorgang naar de parkeervoorziening. De zeer royale woonkamer en keuken op de 1e verdieping zijn door een vaste trap verbonden met de extra leefruimte op de tweede verdieping. Door de vide is visueel contact en interactie tussen bewoners mogelijk, maar deze creëert ook een zeer hoge verdiepingshoogte.

Vanuit de videkamer op de eerste verdieping kijken de bewoners door de glazen balustrade naar de woonkamer op de begane grond. Op de tweede verdieping zijn bovendien een slaapkamer, badkamer en een royaal terras aanwezig. Op de derde verdieping zijn drie slaapkamers en een tweede badkamer. Op de vierde verdieping bevindt zich het zeer ruime dakterras met een aansluiting voor een pantry.

Alle herenhuizen beschikken over twee eigen parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeervoorziening die gedeeld wordt met de bewoners van de drie herenhuizen. Je hebt dus een privé parkeervoorziening gezamenlijk met twee buren!  In de parkeervoorziening bevinden zich ook de privé bergingen. Vanuit de parkeervoorziening betreed je via een deur de begane grond van de woning.


Plattegronden

Klik op de plattegrond of afbeelding om deze te vergroten.

1e etage


Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.


Doorsnede

Doorsnede impressie herenhuis